Játszóház

 • A KACKAC életérzés leírhatatlan, színpompás csodavilágában gyermek, felnőtt egyaránt boldogan lubickolhat, hisz a játszóház küldetése, hogy a közösségben szerzett élmények valóban emlékképpé váljanak, s híresen eufórikus hangulatával közösséget és családot erősítsenek!

  "Együtt a családdal, a barátokkal, mégis szabadon belefeledkezni a játék kínálta, semmihez sem hasonlítható gondtalanságba, páratlan élmény. Ez az az érzés, amely a maga zabolázhatatlan gondolkodásmódjával igazán egyedivé teszi a játékot magát. Nem titkolt célunk volt, hogy akár 99 éves korig is élvezetes mini-vidámparkkal, közös családi élményt nyújtsunk a KACKAC-cal. Itt a nagypapák unokáikkal együtt táncolnak a „fényeken” ugrálva, vagy akár tekében versenyezhetnek a pontokért. Ezek a pillanatok egy életre megmaradnak a gyermekekben. Lehet, hogy arra nem pontosan fog emlékezni, hogy mi történt itt vele, viszont arra biztosan, hogy mit érzett közben. Semmi más dolgunk nincs, mint hogy garantáljuk, hogy a megszokott pozitív élményt változatlan, vagy egyre tartalmasabb minőségben újraélhessék.„


  Gábossy Ákos, KACKAC Játszóház • Az országban egyedülálló zsetonos működtetésű ügyességi és készségfejlesztő játszógépek minden korosztály számára önfeledt élményt nyújtanak, a nagy sikerű kosárra dobós játék, mozgó palánkokkal, az amerikai foci, az ötsávos labda gurigatós ügyességi teke minden korosztály számára bombasztikus időtöltés, de az észbontó, logikát edző oktató és gondolkodtató jellegű játékok, valamint a légvárpark, a trambulin rendszer és száraz csúszdapark egész évben várják a gyerekeket a KÖKI Terminálban.

  A KACKAC-ban elsődleges fontosságú, hogy a gyermek szülői közelségben legyen, ugyanis a közösen eltöltött időnek kulcsfontosságú szerepe van a gyermek testi, lelki fejlődésében. Ilyenkor alakul ki a biztonság, a kötődés, a bizalom, és ilyenkor élik át a szeretve vagyok érzést a gyermekek. Éppen ezért lett a KACKAC Családi Szórakoztató Központ és nem gyermekmegőrző. Hogy a közös játszás mennyire elősegíti a közösséggé válás folyamatát, bizonyítja a KACKAC első három éve, az itt szövődött barátságok, a születésnapok, a táborok, a közös örömtáncok, a szülők bulijai, a beszélgetések, nevetések, vagyis a már szállóigévé érett: Kaccolás…

 • A gyermekek fejlődésének szempontjából sem elhanyagolhatóak a KACKAC-BELI játékok, a MÁSZÓKAKOMPLEXUM, a spirál és kamikaze csúszdával, óriás labdatengerrel, külön totyogóval és hempergővel, továbbá ballasztikus arénával, az ugráló várral és trambulin rendszerrel. Olyan fontos testrészeket, mély izomcsoportokat is megmozgat, amelyeket a hétköznapi életvitelük során a gyerekek alig használnak. A finommechanikus mozgásukat fejleszti például a lövöldöző, a labdaeső játék és a beltéri homokozó, az egyensúlyozói készségüket a rámpák, trambulinok, futó szakaszokon lévő különböző lassító akadályok. A rendszerben történő defenzív látásukat/gondolkodásukat, valamint a (térbeli) tájékozódásukat pedig a strukturális labirintusrendszer javítja. A trambulin ezen kívül erősíti a lábakat, hasat, karokat, csípőt, javítja az egyensúlyérzéket, kitartóbbá tesz, és növeli az állóképességet, energiaszintet, valamint jót tesz a szívnek és stabilizálja az idegrendszert.

  A közös játéknak még szocializációs készség fejlesztő hatása van! Akár csapatban, akár gyermekek és a szülők közösen (függő csúszka, foci-kosár aréna, óriás banda csúszda, labdalövő aréna, stb.) játszva sajátíthatják el a legkülönbözőbb készségeket.

Hogy a Kackacban mindenki felhőtlenül szórakozhasson, szükség van néhány szabályra. Házirendünket itt találod.

Házirendünk

Kávéház és drinkbár

A KACKAC drinkbár fiatalos lüktetésével, minőségi olasz kávékülönlegességeivel, egyedi belső designjával baráti beszélgetések, első randevúk, valamint köteletlen üzleti tárgyalások ideális helyszíne. A KACKAC élmény része, hogy minden Vendég egyedi latte art díszítést kap az italára, ráadásul a felszolgálók is naprakészen ajánlják a szokatlan italkölteményeket.

Természetesen külön gondoltunk a gyerekekre is, így forró csokiban, teában, shakek-ben, alkoholmentes koktélokban és limonádékban is hatalmas a választék. Külön figyelmet szenteltünk arra, hogy igazán megfizethető, család- és diákbarát árakkal próbáljuk a Vendégeket a minőségi italspecialitások kipróbálására ösztönözni. A KACKAC bárpultja közel 7 méter, ráadásul elsősorban az esti rendezvények alkalmával érkező Vendégek egy lenyűgözően kivilágított, több mint 100 típusú prémium alkoholt felsorakoztató koktélszigettel is találkozhatnak.

feltöltés alatt

< Vissza

Bisztró

Hazánkban óriási hagyománya van a közös családi étkezéseknek. A KACKAC küldetés része, hogy ezen tradíciót erősítve egy olyan kiegészítő szolgáltatással ajándékozza meg a Játszóház vendégeit, amely összekapcsolja az önfeledt szórakozást, a finom és kulturált étkezéssel. A minőségi ételek tálalása mellett a nyugodt és családias atmoszféra megteremtése volt az egyik legfontosabb szempont a bisztró kialakítása során.

A KACKAC nemzetközies ételválasztékában helyet kapnak a szokásos amerikai snack és finger food-ok, valamint a magyaros, olaszos és ázsiai ízvilágú harapnivalók is. Az aktuális heti ajánlatban pedig a kiváló szakácsaink kedveskednek a vendégeknek egy-egy ínycsiklandozó fogással. A KACKAC-ban a minőség az elsődleges, a bisztróban kizárólag elsőosztályú, jellemzően magyar termelőtől származó alapanyagok kerülnek felhasználásra. A gyermeki ízlésvilág figyelembevétele mellett természetesen nagy hangsúlyt fektetünk az egészséges táplálkozás népszerűsítésére is, a könnyed szendvics, a mindig friss saláta és gyümölcs választékunk még a legfinnyásabb vendégekből is kiváltja a szénhidrát- és zsírmentes ételek iránti rajongást.

A kackac.hu fenntartója a KACKAC Játszóházak Zrt.

Minden jog fentartva 2012-2017 - Indie Creative Lab