Party

  • A KACKAC immár, 3 éve szórakoztatja a gyerekeket, családokat.

    E formabontó Családi Szórakoztató Központot nemcsak szokatlan építészeti megoldásoknak köszönhetően zárták szívükbe a gyerekek és felnőttek egyaránt. Egy színpompás csodavilág és egyben egy egyedülálló családi klub valósult meg itt, a KÖKI Terminál Bevásárló Központban.

    A KACKAC életérzés energikus és mesés is egyben, de amint belépnek hozzánk, ezt tapasztalni is fogják, hiszen a 600 fős szórakozóhelyen nemcsak élményszinten, hanem a játékok terén is számos újdonság vár a gyerekekre, hiszen itt van az ország egyik legnagyobb és legbiztonságosabb mászóka rendszere, óriás banda csúszdával, labdaágyúkkal, függőhíddal, valamint egy lenyűgöző trambulinrendszerrel.

    A kicsiket beltéri homokozóval, totyogóval, hempergővel, óriási légvárral várjuk, valamint minden korosztály számára lebilincselő attrakciónk a zsetonos működtetésű speciális logikai és készség fejlesztő játszógép-park.


  • Ebédre, vacsorára, nassolgatásra, vagy akár csak palacsintázásra is van lehetőség a melegkonyhás bisztrónkban, valamint a kávézónkban! Garantáljuk, hogy a család minden tagja megtalálja az ízlésének megfelelő étel- és italkülönlegességeket.

    A KACKAC egy kifejezetten inger-gazdag környezet, kiváló családi szocializációs helyszín. Nyitásunk óta több, mint 1000 születésnapi partit szerveztünk, óvodák, iskolák tartják itt „összekovácsoló” partijaikat, ünnepségeiket, számtalan nagy cég családi napjának, Mikulás és karácsonyi partijának adtunk már otthont. A nagy sikerre és vokális jóérzésekre alapozva gondoltuk, hogy a rendezvények apropóját kibővítve, évszakra való tekintet nélkül nyitunk a családi és céges rendezvények felé, különösen a budapesti és környékbeli sikeres nagyvállalatokat megcélozva. Hogy mi a célunk? Bízunk abban, hogy miután ráérezve a KACKAC egyedi, semmihez sem hasonlítható hangulatára, - gyermekeik euforikus örömtáncát, a közös családi falatozásokat, a kipirult gyermekarcok látványát és a közös élményeket - egyszerűen imádni fogják!

Céges rendezvény

Ajánlatot adunk műsorral és anélkül, de teljes cateringgel, felnőtteknek, gyermekeknek egyaránt. Az alábbi szolgáltatások az alapárban benne vannak: teljes körű animáció, (arcfestés, kézműves foglalkozást, csillámtetoválást, és közös játékokat és táncot a színpadon) a KACKAC-ban található játékeszközök korlátlan használatát, megállapodás szerinti játékzsetont gyermekenként, KACKAC Családi Szórakoztató Központ zártkörű rendezvény bérleti díját, a gyermek és felnőtt belépőjegyeket, rendezvénytechnikát, teljeskörű fény- és hangtechnikát.

Főbb referenciák, visszatérő vendégeink: MTM-SBS Zrt. (TV2 Csoport), Szerencsejáték Zrt., Ringier Kiadó, MFB Magyar Fejlesztési Bank Zrt.

Kérjen ajánlatot kollégánktól emailben vagy telefonon!

Születésnapi party árak

Minden időszakban

Kérjen egyedi születésnapi ajánlatot a KACKAC Játszóháztól, és engedje meg, hogy kollégánk felvegye Önnel a kapcsolatot és segítséget nyújtson az ideális party összeállításában. Mindenekelőtt kérjük gondolja végig, hogy önkiszolgáló születésnapot, vagy különtermes VIP zsúrt szeretne animátor közreműködésével. Fontos kérdés még, hogy szeretne-e ételt, italt és tortát, valamint milyen kiegészítő extrákkal kívánja feldobni a bulit.

A kackac.hu fenntartója a KACKAC Játszóházak Zrt.

Minden jog fentartva 2012-2017 - Indie Creative Lab