Születésnap

Évi több, mint 500 szülinapos gyermek nem tévedhet! A KACKAC újradefiniálta a játszóházas születésnapok fogalmát. Felejtse el az otthoni takarítást, rumlit és gyerekzsivajt. Szavazzon bizalmat a KACKAC-nak és szervezze meg nálunk gyermeke nagy napját!

Nem véletlen, hogy a KACKAC szülinapok hangulata varázslatos, ugyanis a gyerekek önfeledt sikongatásai, a rögtönzött koreográfiával fűszerezett eufórikus örömtáncok a megvilágított színpadon, elmaradhatatlan kacc-elemei egy-egy zsúrnak. Nem beszélve a Pinata ütlegelésről, amely izgalmas teátrális fények játéka közben zajlik, s az Ünnepeltnek bekötött szemmel, a mennyezetről himbálódzó, édességgel megrakott, feldíszített papírmasé-mesefigurát kell eltalálnia, miközben zenére drukkoló barátai hangosan biztatják. Nincs párja annak az örömrivalgásnak, mikor a sok-sok csoki, cukorka, konfetti eső és meglepetés a földre hullik, s a gyerekek megrohanják a színpadot!

Ez mind-mind a különleges bánásmód és e páratlanul kaccos esemény részei. A 600 fős szórakozóhelyen jövőbe mutató, de klasszikus élményekkel, értékekkel gazdagodnak a szülinapos gyerekek, hisz ezen a napon az Ünnepelt a sztár, de a barátok is felejthetetlen, közös élményekkel gazdagodva térnek haza.

Nálunk a tortázás egyfajta unikum, cool kacc-parti védjegy, hisz olyan felülmúlhatatlan hangulatot teremtenek az animátorok, a lélekmelegítő zene, az elsötétített tér, és a tűzijátékok megfelelő kombójának használatával, hogy az Ünnepelt egy életre szívébe zárja a szülinapi élmény kuriózumát.

Születésnapi ajánlataink mellék és főidőszakban eltérnek, a Megrendelő önkiszolgáló, ill. animátoros-különtermes csomagajánlatok közül választhat! Ünnepség már 2.800 forint/fő ártól elérhető. Kérjen személyre szabott ajánlatot telefonon, email-ben, vagy a honlapon található információs bekérő felület segítségével. Kollégánk legkésőbb 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot, és egy rövid beszélgetést követően összeállítja az optimális parti-csomagot.

Ajánlatkérés

info@kackac.hu

06-1-347-0640

A kackac.hu fenntartója a KACKAC Játszóházak Zrt.

Minden jog fentartva 2012-2017 - Indie Creative Lab